Kundcase - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Våra referenser berättar om oss

Vi låter gärna våra kunder och tidigare projekt måla upp en bild av vilka vi är. Är du nyfiken så kan du läsa mer om vad vi gjort tidigare här.

Hillerstorps Special Emballage

Hillerstorps Special Emballage satsar på att maximera sin potential. De valde att samarbeta med Axelent Solutions för att stödja deras tillväxtresa och såg en vinning i att ta hjälp utifrån för att få inspel med tankar, idéer och beräkningar för deras fortsatta utveckling av företaget.

axelent-solutions-braunability-samarbete-frekvensstudie

BraunAbility

Frekvensstudie på produktionslinje hos BraunAbility ledde till betydande förbättringar, ett starkare team och till en ökad output med 15-20%.

axelent-solutions-fabrikslayout-stena-stål-kundcase

Stena Stål

Genom att simulera Stena Ståls fabrikslayout och ändra i flödet blev det möjligt att se vilka faktorer som direkt påverkar ledtiderna och lastningsprocessen.

Fjarran-vattenflaska-axelent-solutions

Fjärran

En komprimerbar vattenbehållare som också filtrerar bort virus, smuts och partiklar. Läs om detta spännande samarbete med Fjärran.

hestra-markis-kundcase-axelent-solutions

Hestra Markis

Produktutvecklare från Axelent Solutions har haft ett tre månaders uppdrag hos Hestra Markis, i småländska Hestra.

X-Protect

Axelent AB

Axelent Solutions har gjort det möjligt att i ett tidigt stadium se fördelar respektive nackdelar med konceptutvecklingen av X-Protect.

Haglund-Industri-kundcase

Haglund Industri

Läs om vårt samarbete med Haglund Industri där vi varit delaktiga i ett kostnadsreduceringsprojekt för ett av deras kylskåp.