Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Karriär Jobba med oss på Axelent Solutions

KARRIÄR Vår framgång börjar här

På Axelent Solutions är vi ett härligt gäng innovativa, trevliga och nyfikna individer. Tillsammans hjälper vi företag genom hela produktlivscykeln – från idé till utveckling och tillverkning. Vi utgår från Jönköping, med hela Sverige som vår arbetsplats.

Vi vet att den bästa förutsättningen för våra kunders framgång börjar här! Med vårt team och laganda skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna i varje projekt.

Jobba hos oss Är du vår nästa kollega?

Det är inte alltid som vi publicerar våra rekryteringsbehov men vi är alltid intresserade av kompetens inom våra affärsområden. Är du nyfiken på hur det är att jobba på Axelent Solutions? Kanske är du en oväntad resurs som fattas just i vårt team? Oavsett om du är senior med mycket erfarenhet eller nyexaminerad student så är du välkommen att kontakta oss helt förutsättningslöst.

 

Kontakta gärna mig, Andreas, så börjar vi resan över en kopp kaffe!

Axelent Solutions En del av Axelent Group

Axelent Solutions är en del av Axelent Group och tillsammans vill vi vara ledande inom vår industri. Det betyder att vi behöver arbeta bättre och smartare än vi gjorde igår och bättre och smartare än våra konkurrenter. Vårt recept på detta är One world – One Axelent. En strategi för hur vårt erbjudande och varumärke kan utvecklas i takt med att omvärlden ändras. Hur vår familjära gemensamma värdegrund blir en konkurrensfördel. Hur vi kan bli bättre tillsammans genom att hitta synergier mellan bolag och kollegor.

 

Vi har fyra fokusområden för vår strategi; Attraktiv organisation, den
globala kundresan, kapacitet för tillväxt samt innovativ utveckling.

Jobba hos oss Är du nyfiken på andra lediga tjänster inom Axelent Group?

Läs mer här

Rekrytering Kontakta vår HR-avdelning

Du är alltid välkommen att kontakta vår HR-avdelning om du har frågor eller vill skicka en spontansökan till oss!

HR Cecilia Davidsson
+46 (0)370-37 37 58
cecilia.davidsson@axelent.se