Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Om oss Vi är Axelent Solutions

Axelent- Solutions-småland

Karriär Våra kunders framgång börjar här

Du hittar oss i hjärtat av Jönköping, närmare bestämt på Södra Strandvägen 10. Vi är specialiserade teknikkonsulter som hjälper företag genom hela produktcykeln med allt från produktutveckling, materialflöden och effektivisering av produkt och produktion. På Axelent Solutions ser vi till att våra kunder blir mer konkurrenskraftiga genom att effektivisera, utveckla och anpassa deras produkter för framtidens marknad. Vår breda kunskap och ständiga nyfikenhet för tekniska lösningar verkar som en drivkraft till förbättringar till våra kunders utmaningar.

”Vi är nyfikna teknikkonsulter med hjärtat i småländsk tillverkningsindustri”

Detta jobbar vi med

  • Mekanikkonstruktion & Produktutveckling
  • Programvaror som stöd för produktutveckling
  • PLM & Applikationsutveckling
  • Produktionsteknik, så som produktionssimulering genom digital tvilling
  • Beräkning & Simulering

Axelent Group Vi är en del av Axelent Group

Axelent Solutions är en del av Axelent Group vilket består av de fem företagen Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions, Axelent Safe-X och Axelent Wire Tray. De fem företagen delar visionen att göra svensk industri konkurrenskraftig genom automatisering, säkerhet, effektiva rutiner, funktion och kompetens. Tillsammans vill vi vara ledande inom vår industri. Det betyder att vi behöver arbeta bättre och smartare än vi gjorde igår och bättre och smartare än våra konkurrenter. Vårt recept på detta är One world – One Axelent. En strategi för hur vårt erbjudande och varumärke kan utvecklas i takt med att omvärlden ändras. Hur vår familjära gemensamma värdegrund blir en konkurrensfördel. Hur vi kan bli bättre tillsammans genom att hitta synergier mellan bolag och kollegor.

 

Vi har fyra fokusområden för vår strategi; Attraktiv organisation, den
globala kundresan, kapacitet för tillväxt samt innovativ utveckling.

One Axelent Konkurrenskraft genom en unison företagskultur

Gemensamt för alla bolag inom Axelent Group är vår interna strategi för en gemensam värdegrund som skapar en kultur där vi alla vill verka och arbeta.
Vi kallar det One Axelent. One Axelent innefattar inkludering & teamwork, mellan medarbetare men även mellan våra bolag, både nationellt och globalt. Som medarbetare är man en del av familjen inom Axelent Group, oavsett vilket bolag man verkar inom.

Axelent Group Visselblåsarfunktion

I vår visselblåsartjänst kan du lämna en rapport om misstanke om allvarliga missförhållanden.