Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Webbinarium från Axelent Solutions

 

Upptäck det senaste inom produktutveckling, PLM, beräkning, simulering och programvaror genom våra spännande webbinarier! Axelent Solutions bjuder in dig till engagerade sessioner som hålls av våra egna experter.

Och det bästa av allt – Våra webbinarier är helt kostnadsfria och du kan delta från var som helst i världen!

Webbinarium-digital-tvilling

Digital tvilling

I webbinariumet beskrivs fördelar med att ha en digital kopia av sin verksamhet och hur smidigt det kan vara. Genom att simulera den digitala tvillingen så kan man smidigt få ut data som i vanliga fall kräver en hel del arbete. Det kan exempelvis vara hur långt en operatör går på en arbetsdag, cykeltider på olika stationer eller beläggningsgraden hos maskiner. Allt utan att påverka produktionstiden.

I webbinariet kommer vi att visa upp mjukvaran Delmia, där det går att skapa sin egen fabrik från grunden, samt skapa exakta flöden där det går att få ut detaljerad data om alla sina processer.

Kisters 3DViewStation webbinarium

Kisters 3DViewStation

Upptäck det senaste inom produktfamiljen Kisters 3DViewStation. Under webbinariet kommer vi att presentera en innovativ lösning som heter Kisters VisShare, som gör det möjligt att dela 3D-filer med kollegor och kunder på ett enkelt och smidigt sätt.
Med VisShare kan du visualisera dina CAD-filer på högsta nivå på stationära datorer, webbläsare och mobila enheter. Och det bästa av allt? Du behöver inte ladda ner något på din dator!