Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Webbinarium från Axelent Solutions

 

Upptäck det senaste inom produktutveckling, beräkning, simulering och produktionsutveckling genom våra spännande webbinarier! Axelent Solutions bjuder in dig till engagerade sessioner som hålls av våra egna experter.

Och det bästa av allt – Våra webbinarier är helt kostnadsfria och du kan delta från var som helst i världen!

Webbinarium-digital-tvilling

Digital tvilling

I webbinariumet beskrivs fördelar med att ha en digital kopia av sin verksamhet och hur smidigt det kan vara. Genom att simulera den digitala tvillingen så kan man smidigt få ut data som i vanliga fall kräver en hel del arbete. Det kan exempelvis vara hur långt en operatör går på en arbetsdag, cykeltider på olika stationer eller beläggningsgraden hos maskiner. Allt utan att påverka produktionstiden.

I webbinariet kommer vi att visa upp mjukvaran Delmia, där det går att skapa sin egen fabrik från grunden, samt skapa exakta flöden där det går att få ut detaljerad data om alla sina processer.

Beräkning-simulering-Axelent-Solutions-webinar

Beräkning och Simulering

Upptäck fördelarna med beräkningar och FEM i produktutveckling! I det här webinaret får du lära dig hur beräkningar effektiviserar produktutvecklingen och skapar bättre produkter snabbare. Webinaret leds av våra beräkningsingenjörer Jennifer Lundkvist och Fredrik Erling.