Nyheter - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

HSE i samarbete med Axelent Solutions

Hillerstorps Special Emballage satsar på att maximera sin potential. De valde att samarbeta med Axelent Solutions för att stödja deras tillväxtresa och såg en vinning i att ta hjälp utifrån för att få inspel med tankar, idéer och beräkningar för deras fortsatta utveckling av företaget.

axelent-solutions-sponsring

Sponsring med hjärtat

Sponsring är en del av Axelents DNA. Vår sponsring har alltid grundat sig i en passion eller ett intresse hos våra ägare. Att vara en del av det goda samhället ser vi som självklart och viktigt, då vi alla är med och formar det samhälle där vi verkar.

Vi välkomnar Mia Hultgren till oss

Eftersom jag gjorde mitt examensarbete hos Axelent Solutions kändes det naturligt att fortsätta där, särskilt eftersom jag tycker om stämningen bland kollegorna. Jag fick även intrycket av att Axelent Solutions ville satsa mer på spetskompetens och ny teknik jämfört med andra konsultbolag.

Axelent-livslånga-affärer-med-hjärtat

Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i Axelentgruppen består av flera olika bolag men grunden i det vi gör är detsamma; vi vill vara en livslång partner som gör affärer med hjärtat. Det skulle kunna beskrivas som att vi är med på en livsresa med våra kunder och partners, och att få vara med på hela den resan är vad vi brinner för.