Vi välkomnar Julia Trolle som ny konsultchef hos oss - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi välkomnar Julia Trolle som ny konsultchef hos oss

Vi hälsar Julia Trolle varmt välkommen till oss på Axelent Solutions! Julia kommer arbeta som affärsansvarig konsultchef hos oss och arbeta med rekrytering av nya talanger, skapa nya och utveckla befintliga affärer samt se till att våra nuvarande konsulter tar kliv i sin egen utveckling.

 

Kan du berätta lite om vem du är och vad du har för intresse?

Julia Trolle heter jag. Jag är en nyfiken maskiningenjör från västkusten med ett rotat intresse i produktionsutveckling. Under de senaste åren har jag undervisat på JTH (Jönköpings Tekniska Högskola) där jag har fått möjligheten och äran att introducera och engagera nya talanger i området. Jag har ett stort intresse av den industriella utvecklingen och har förankrat mina intressen i olika forskningsprojekt.

Vad kommer du jobba med här?

Jag kommer att arbeta som affärsansvarig konsultchef här på Axelent Solutions. Det är en ganska varierande roll som innebär att jag kommer att arbeta med rekrytering av nya talanger, skapa nya och utveckla befintliga affärer samt se till att våra befintliga konsulter tar kliv i sin egen utveckling.

Hur känns det att börja din nya roll på Axelent Solutions och vad gjorde att du sökte dig till att jobba här?

Det känns så spännande! Jag har alltid haft ett öga för Axelent Group, ni ligger i framkant på många sätt. När möjligheten dök upp hos Axelent Solutions så kändes det helt rätt. Det verkar finnas en familjär atmosfär inom Axelent gruppen och jag känner mig varmt välkommen.

Vilka delar ser du mest fram emot i din nya tjänst?

Nätverkandet! Att få möjlighet att få träffa småländska och Östgöta industrierna, kunna få se vilka utmaningar som de står inför, hur de ser på framtiden och även kunna ha ett utbyte av expertis, kompetens och lösningar.

Tre snabba:

Dold talang?
Prata… Mycket.

Favoritmat?
Räkor, med aioli.

Nämn en serie du inte kan vara utan?
Game of Thrones, men verkar onekligen ha överlevt ändå.

Julia Trolle Julia Trolle