Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Lär känna vår nya kollega, Sumaya Jama

axelent-solutions-konsult

Kan du beskriva dig själv och dina intressen?

Jag är produktionstekniker med en passion för teknik och en stark kärlek till fotografering. Teknik är mer än bara mitt yrke; det är mitt livs drivkraft. När jag inte är fördjupad i teknikprojekt, finner jag kreativitet genom att utforska världen genom min kamera. Jag njuter av att fånga ögonblick och berätta berättelser genom mina fotografier.

 

Vad har du för erfarenheter innan du kom till oss?

Innan jag började här, studerade jag till ett mastersprogram inom maskinteknik med inriktning på konstruktionsteknik och produktutveckling vid LIU och jag tog examen nu i våras. Jag har också jobbat som konstruktör innan jag påbörjade mina masterstudier.

 

Vilka specifika ansvarsområden kommer du att ha i din nya roll och vad ser du mest fram emot?

I min nya roll som produktionstekniker kommer min huvuduppgift vara att göra beredningar och hitta effektiva lösningar. Jag ser särskilt fram emot att tillämpa de kunskaper jag har fått under mina studieår i en praktisk arbetsmiljö samt att lära mig nya färdigheter och metoder som kommer att stärka mitt bidrag till teamet.

 

Om du hade möjligheten att välja en superkraft, vilken skulle det vara?

Om jag hade förmågan att välja en superkraft skulle det absolut vara telepati. Förmågan att förstå och kommunicera med andra utan att behöva använda ord är otroligt fängslande.