Lär känna vår nya kollega, Alexandra Persson - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Lär känna vår nya kollega, Alexandra Persson

Jag är 24 år gammal och har precis tagit examen från Jönköpings Tekniska Högskola. Jag läste en kandidat inom maskinteknik och en master i Product Design. Mina största intressen är träning, umgås med familj och vänner.

Vad kommer du jobba med här och vilka delar ser du mest fram emot i din nya roll?
Jag kommer att sitta på ett uppdrag på Saab Dynamics i Linköping, vilket kommer bli jättekul. Där kommer jag jobba som mekanikkonstruktör. Det jag ser mest fram emot är att få lära mig nya saker och få använda mig av dem kunskaperna som jag fått under dem åren jag studerat.

 

Vad fick dig att söka till just Axelent Solutions?
Jag fick en väldigt bra känsla av Axelent Solutions när jag var på deras mingelevent i våras. Alla var öppna och välkomnande, vilket kändes bra när man är nyexaminerad. Jag ville gärna arbeta som konsult efter examen och tyckte Axelent Solutions var rätt val för det.

 

Om du fick välja en superkraft, vilken skulle det vara?
Hm, svår fråga… kanske kunna teleportera sig fram och tillbaka, det hade varit coolt!

Produktutveckling inom mekanikkonstruktion

Läs mer om vårt erbjudande inom produktutveckling inom mekanikkonstruktion