Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Lär känna vår nya kollega, Lina Gasslander

axelent-solutions-konsult-produktionsutvecklare

Kan du berätta lite om vem du är och vad du har för intressen?
Jag är 28 år gammal och kommer ursprungligen från de södra småländska skogarna men är numera bosatt i Jönköping tillsammans med min sambo. Jag har studerat på JTH där jag har en kandidatexamen inom maskinteknik och en masterexamen inom produktionsutveckling och ledarskap. Efter examen har jag arbetat som produktionsingenjör där jag var projektledare för bland annat industrialisering av nya produkter och förbättringsarbeten i produktionen. På fritiden spelar jag mycket fotboll och när jag inte gör det umgås jag gärna med vänner och familj.

 

Vad kommer du jobba med här och vilka delar ser du mest fram emot i din nya roll på Axelent Solutions?
Här kommer jag jobba som produktionsutvecklare, vilket innebär att jag bland annat kommer göra produktionstekniska analyser och strategiska förbättringsarbeten i produktionen. Det jag har fastnat mest för när det gäller produktionsutveckling är att hitta lösningar i komplexa produktionsflöden som i slutändan bidrar till att nå uppsatta produktionsmål. I denna roll ser jag verkligen fram emot att använda mina tidigare erfarenheter, samt att fördjupa mina kunskaper inom produktion ännu mer.

 

Om du endast fick välja att ha en app i mobilen, vilken skulle det vara?
Valfri väderapp, jag gillar inte regn.