Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Angelica Madeland berättar om jobbet som konsult inom produktutveckling

Vi har intervjuat Angelica Madeland om jobbet som konsult, vad hon tycker är det bästa hennes jobb och varför det kändes så rätt med Axelent Solutions som arbetsplats.

”Jag skulle säga att få yrken erbjuder lika mycket variation. Jag älskar att lära mig nya saker och har alltid haft ett brett spektra av intresseområden så det passar mig väldigt bra. I min roll som konsult har jag ingått i samtliga delar av produktutvecklingsprocessen, från idéstadiet till färdig produkt. Mina arbetsuppgifter varierar från dag till dag. Det kan vara allt från att vara med på brainstorming-möten och besök ute hos kunder, till att sitta och planera projekt, CAD:a fram lösningar och ta fram prototyper som sedan testas och itereras.
Ibland får jag även användning för mina programmeringskunskaper på olika sätt. Sen tycker jag att det är kul att syssla med rendering av produktbilder, animering av filmer och andra former av visualisering.”

axelent-solutions-angelica-madeland-konsult-produktutveckling

Angelica Madeland Vad gjorde att du fastnade för Axelent solutions?

”Jag blev kontaktad av Axelent solutions på ett personligt sätt och det kändes som att de såg mig och min potential. Jag uppfattade de jag pratade med som väldigt lyhörda gällande de önskningar och begränsningar jag hade. Det kändes, och känns, som att möjligheter och lösningar är det som ligger i fokus, både gällande kunders behov och konsulternas egna behov.”