Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi välkomnar Niklas Falk Tellman som produktionsutvecklare hos oss

Kan du berätta lite om vem du är och vad du har för intressen?
Mitt namn är Niklas Falk Tellman och är 30 år. Jag är född och uppvuxen i Jönköping, och bor nu i en lägenhet i Jönköping tillsammans med min fru. På fritiden gillar jag att laga mat, framför allt hamburgare av olika slag. När jag inte lagar mat så umgås jag gärna med familj och vänner.

Vad gjorde du innan du började hos oss?
Jag har tidigare jobbat som produktionsingenjör på Husqvarna, där jag arbetade mot monteringsfabriken. Jag jobbade med förbättringar mot både manuella monteringsbanor samt mot automation celler. Jag drev även ett projekt för att ersätta en manuell monteringsbana med en automationslösning. Innan det jobbade jag som processingenjör på Prysmian Group Sverige AB, Där jag var ansvarig för förbättringsarbetet samt företagets extruderingsprocesser.
Tidigare studerade jag på Jönköpings Tekniska Högskola. Jag tog där först en examen i maskinteknik med inriktning industriell ekonomi och därefter en masterexamen inom produktionsutveckling och ledning.

Vad kommer du jobba med här och vilka delar ser du mest fram emot i din nya roll?
På Axelent Solutions kommer jag jobba som produktionsutvecklare i vårt projektteam. Ser fram emot att hjälpa våra olika kunder i de utmaningar som dem har framför sig.

Vad fick dig att söka till just Axelent Solutions?
Tycker bolaget och hela koncernen haft en spännande utveckling, att få vara med och fortsätta denna utveckling känns som något väldigt spännande. Att arbeta som konsult med fokus på projekt var något nytt som kändes jag tror passar mig väldigt bra, att få hjälpa olika kunder med stora eller små utmaningar kommer bli väl

Om du fick välja en superkraft, vilken skulle det vara?
Se in i framtiden, tror man skulle ha möjligt att göra väldigt mycket bra för både sig själv och för samhället om man visste vad som kommer att hända.