Vi välkomnar Rijad Ombashi som teknisk projektledare hos oss - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi välkomnar Rijad Ombashi som teknisk projektledare hos oss

Rijad började sin anställning hos oss i februari och har tidigare varit anställd som teamledare för en projektavdelning. Hos oss på Axelent Solutions kommer han arbeta som teknisk projektledare för att stärka vår senaste lösning inom teknisk projektledning där vi erbjuder helhetsinriktade lösning för att navigera genom projektets utmaningar.

Kan du berätta lite om vem du är och vad du har för intressen?

Mitt namn är Rijad och jag är i skrivande stund 28 år gammal. Kort beskrivet är jag positivt inställd och tycker om nya utmaningar. Jag har studerat till mekanikkonstruktör på JTH och efter mina studier har jag arbetat med olika roller i tillverkningsindustrin. Mina främsta intressen är styrketräning och Formula1 utöver detta spenderar jag min fritid med familj och vänner.

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Min senaste anställning jobbade jag som teamledare för projektavdelningen där jag ansvarade för gruppen men också jobbade med egna projekt. Som teamledare var mina främsta uppgifter förbättringsarbeten, implementering av nya arbetssätt och se till så att gruppen når dom utsatta målen. Utöver teamledarrollen jobbade jag som projektledare där det dagliga fokuserade på nya produkter vilket innebar att sätta ihop en projektgrupp med rätt kompetens, beredningar och framtagning av offert till kund. Jag har även arbetat som kvalitetstekniker och konstruktör tidigare.

Vad kommer du jobba med här och vilka delar ser du mest fram emot i din nya roll?

Här på Axelent Solutions kommer jag arbeta som teknisk projektledare och eftersom detta är ett nytt segment som vi erbjuder ser jag fram emot att få vara en del utav denna utveckling tillsammans med Axelent.

Vad fick dig att söka till just Axelent Solutions?

Jag är uppväxt i Värnamo och känner till Axelent gruppen väl. Jag ser Axelent som ett bolag i framkant inom sin bransch och vill vara delaktig i dess utveckling.

Jobba som konsult är något jag velat prova på och ser Axelent Solutions som det bästa valet för att ta detta steg. Utveckling är något jag drivs av och med den kundkrets och kompetens Axelent besitter kommer det att bidra till min utveckling. Jag hoppas även att med min erfarenhet kunna bidra till bolaget.

Om du fick välja en superkraft, vilken skulle det vara? 😊

Om jag fick välja en superkraft skulle det nog vara – snabb som blixten. Man sparar då så mycket tid till sol och bad i stället för flyg och taxiresor.

rijad-ombashi-teknisk-projektledare-axelent-solutions