Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi erbjuder heltäckande lösningar

Vi förstår att varje företag har unika behov och mål, vilket är varför vi arbetar nära våra kunder för att utveckla skräddarsydda strategier som passar deras specifika situation. Vårt mål är att maximera effektiviteten och minimera riskerna genom att skapa anpassade lösningar som möter era specifika krav. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda helhetslösningar till våra kunder.

Vi erbjuder simulering och visualisering av produktionsflödet genom digitala tvillingar och kan då identifiera flaskhalsar och se över kapaciteten av inflöde och utflöde av material.

Vårt team av konsulter består av ingenjörer med lång erfarenhet till nyutbildade. De mest erfarna konsulterna har omfattande bakgrund från olika branscher och kan ge värdefulla insikter från sina tidigare uppdrag. Våra nyutbildade ingenjörer är kunniga inom den senaste tekniken, inklusive aspekter som hållbarhet och CAD-metodik, och kan applicera detta på er verksamhet. Genom vår breda kompetensmix är vi rustade för att stödja våra kunder, oavsett om de är små eller stora, i deras utvecklingsprojekt. Oavsett var i processen de befinner sig.

Läs vårt kundcase på Stena Stål där vi simulerade fabrikslayouten för att se flödet och identifiera de faktorer som påverkar ledtiderna och lastningsprocessen.

Vårt erbjudande

  • Produktionsutveckling
  • Teknisk projektledning
  • Beräkning och simulering
  • Produktutveckling inom mekanikkonstruktion

Med dessa tjänster är vi redo att vara er partner och stödja er utvecklingsresa.