Constantin Constantinescu förstärker Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi välkomnar Constantin Constantinescu till oss på Axelent Solutions

Constantin Constantinescu är vårt senaste tillskott på Axelent Solutions. Han tillför en gedigen erfarenhet och kunskap inom mekanik, hållfasthetslära, fysik, fluiders mekanik, termodynamik, värmeteknik och testteknik. Läs våra tre snabba frågor med Constantin för att lära känna honom lite bättre på både det personliga och professionella planet.

Kan du berätta lite om vem du är och vad du har för intressen?

I grund och botten är jag en utbildad Civilingenjör inom mekanik och har genom åren skaffat mig goda kunskaper inom bland annat mekanikkonstruktion, hållfasthetslära, värmeteknik och testteknik.
Jag skulle beskriva mig som en social person och har lätt att skapa kontakt med andra.
Mina fritidsintressen är datorer, börshandel, och att meka med mina bilar. Jag håller mig i form genom att promenera eller cykla.

 

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Jag kommer senast från ett annat teknikkonsultbolag där jag hade rollen som Mekanikkonstruktör och arbetade med drivlinekonstruktion för bandvagnar inom försvarsindustrin. Dessförinnan var jag anställd hos Rottne Industri som Mekanik- och Hydraulikkonstruktör där jag var med och utvecklade skogsmaskiner. Under min karriär har jag även arbetat som verktygskonstruktör på Xylem i Emmaboda och med mekanikkonstruktion på Enertech i Ljungby.

 

Vad kommer du jobba med på Axelent Solutions?

Jag kommer att arbeta som mekanikkonstruktör och använda min breda kompetens inom området för att hjälpa olika kunder inom tillverkningsindustrin med deras spännande utmaningar!