Vi erbjuder konsulttjänster som bidrar till våra kunders framgång - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi erbjuder konsulttjänster som bidrar till våra kunders framgång

Vi på Axelent Solutions erbjuder konsulter med spetskompetens inom mekanikkonstruktion, tekniska beräkningar, produktionsteknik samt applikationsutveckling. Vår breda kompetens tillsammans med vår passion för relationer bidrar till våra partners och kunders framgång.

Mekanikkonstruktion & Produktutveckling

Våra konstruktörer besitter en gedigen kunskap och har erfarenhet från kunder inom olika branscher. Vi hjälper alltifrån entreprenörer till internationella storbolag i deras utvecklingsprojekt och vi brinner för teknik.

Tjänster som vi kan hjälpa till med är exempelvis konceptgenerering, prototypframtagning, proof-of-concept, 3D-printing, prototyp- och ritningsframtagning till resursuthyrning på plats hos er. Vi behärskar dessutom de flesta CAD-programmen och har egna licenser inom Solid Works och Catia.

 

 

Fotograf: Patrik Svedberg för Tekniska Högskolan i Jönköping

Beräkning & Simulering

En viktig del i produktutvecklingsprocessen är att säkerställa att produkten lever upp till de krav som ställs på den.

Med hjälp av beräkning och simulering kan en djup kunskap om produkten och dess beteende erhållas, samtidigt som många onödiga tester kan undvikas. Beräkning och simulering ger därmed en större förståelse för produkten samtidigt som det reducerar kostnader och kortar ner ledtider.

Produktionsutveckling

Våra produktionstekniker har bredden och tänket för att eliminera slöseri inom Er produktion. Med ett helhetstänk av hela Ert företags produktion ser vi till att minska ledtiden och ökar flödet av er produktion.

 

 

PLM & Applikationsutveckling

Vi har 20 års erfarenhet av att implementera PLM-system inom flera olika branscher och behov samt vi utför smarta kundanpassningar som sammankopplar CAD-verktyg med affärssystem. Vi kan koppla ihop produktion med övriga i organisationen.