Axelent Engineering AB blir två bolag - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Axelent Engineering AB blir två bolag

Den första februari 2021, delas Axelent Engineering AB upp i två bolag; Axelent Engineering AB och Axelent Solutions AB. Detta för att skapa optimala förutsättningar i de två verksamheterna för att ge ett större fokus på respektive bolagens inriktningar.

Axelent Engineering AB kommer att inrikta sig på maskintillverkning, automation, försäljning av standardmaskiner, service samt tillverkning av industrikomponenter. Axelent Solutions AB kommer erbjuda lösningar inom mjukvaruutveckling för industrin och konsulttjänster för produkt- och produktionsutveckling. Båda bolagen kommer fortsatt ägas av Axelent Group.

 

Mats Hilding, Styrelseordförande Axelent Group
”Vi ser en stor potential i vår verksamhet och i de möjligheter som branschen har framför sig, och vi tror att bolagen kan utvecklas starkare var för sig. Vi har mycket på gång på våra olika områden och tror att våra kunder än mer kan tillgodose sig vår kompetens genom att vi nu renodlar vårt kundfokus och erbjudande”.

 

Redo att möta morgondagens utmaningar
”Vi tror starkt att detta innebär att vi blir bättre på att kunna möta våra kunders framtida utmaningar och att vi kan hålla ett starkare fokus på våra kärnverksamheter. Vår ambition är att vi ska vara tongivande inom branschen”.