Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Lösningar Programvaror

För oss är kunskap en stor tillgång i vårt arbete och vi kan erbjuda support för de programvaror vi erbjuder. Flertalet av våra medarbetare är i grunden utbildade programmerare. De använder själva programvarorna i sitt dagliga arbete och får därigenom en unik inblick i användandet av mjukvaran. Vi erbjuder ett väl utvecklat IT-stöd runt PLM och PDM.

Vi hjälper dig med:

  • Hantering av licensnycklar
  • Användarfrågor
  • Problem med mjukvara
  • Hjälp med Installation eller uppdatering

 

Försäljning Mjukvara/PLM tjänster Mirko Miljevic
+46 (0)36 53865
mirko.miljevic@axelentsolutions.se

PROGRAMVAROR VI ERBJUDER Dassault Systemes

Dassault Systemes ger dig möjlighet att uppleva din produkt i en 3D-miljö. Systemet tillåter att alla som är delaktiga i projektet att kommunicera med varandra i programmet, testa produkterna och se funktioner innan idén blir verklighet och blir tillgänglig för konsument.

 

All data är krypterad för ert företags säkerhet. Tänk, designa, simulera och leverera differentierade kundupplevelser. Bryt dig loss från IT – begränsningar för att skala och öka snabbare än någonsin med 3DEXPERIENCE on the Cloud.

 

Kisters

Kisters, programvara ger dig möjlighet att öppna, visualisera och analysera olika typer av CAD-modeller utan kunskaper i CAD. Det bästa med programmet är att du varken ha CAD-kunskaper eller ens tillgång till en CAD-programvara. Behovet av 3D View Station har alla som behöver öppna CAD-filer.

 

Det kan vara projektledare, inköpare eller andra personer i organisationen som på ett enkelt sätt behöver information från 3D CAD-filer för att kunna arbeta vidare.

PLM

Product Lifecycle Management, PLM, ligger till grund för Axelent Solutions automationsinriktning. Som en del av detta erbjuder vi olika programvaror som alla underlättar arbetet för våra kunder. Programvara för simulering och CAD som erbjuds våra kunder – gör det möjligt att skapa, dela och uppleva produkter i 3D.