Daniel Tyngel, utbildad inom maskinteknik och operations management

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Daniel Tyngel börjar som konsult inom produktionsutveckling hos oss

Vi är glada att kunna välkomna Daniel som vår nya konsult inom produktionsutveckling här på Axelent Solutions!

Kan du berätta lite om vem du är och vad du har för intressen?

Jag är 26 år, uppvuxen strax utanför Jönköping och har precis flyttat tillbaka efter studier i Linköping. Jag är fjärde generationen i ett familjeföretag som sysslar med metallbearbetning, så produktion är något som alltid har legat mig nära. På min fritid gillar jag att vara aktiv och tränar helst långdistans inom löpning, cykling, längdskidor och vandring. Utöver träningen tar musiken upp en stor del av min fritid då jag har varit aktiv i ett DJ-kollektiv vid universitetet i Linköping.

 

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Jag studerade till civilingenjör i maskinteknik med en master inom operations management, och tog ett studieuppehåll på ett år för att göra värnplikt som jägarsoldat.

 

Vad kommer du jobba med här och vilka delar ser du mest fram emot i din nya roll?

På Axelent Solutions kommer jag att jobba som konsult inom produktionsutveckling. Jag ser fram emot att få komma ut och hjälpa våra kunder med de utmaningar som de står inför.

Vad fick dig att söka till just Axelent Solutions?

Att jobba som konsult är något jag alltid varit intresserad av och när det då dök upp en möjlighet att få vara konsult inom produktionsutveckling så kändes det som en match made in heaven.