Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi sträcker och tänjer på gränser för att idéer ska bli verklighet

Vi på Axelent Solutions har fullt fokus på att lösa de utmaningar som våra kunder står inför, och väljer noga ut konsulter till varje projekt så vår kompetens kommer till sin fulla rätt. Vi arbetar med precision i allt vi gör. Vi sträcker och tänjer på gränser för att se och nå produkters ultimata potential. För vårt mål är att våra kunders visioner och idéer ska bli till verklighet.

Vi drivs av:

  • Samarbete
  • Mångsidighet
  • Problemlösning
  • Slutprodukten
axelent-solutions-produktutveckling-teknikkonsulter

axelent-solutions-julia-produktionsutveckling

Vad lockade våra medarbetare att jobba hos oss? Det får du svar på nedan. Julia Trolle, konsultchef

”Det som lockade mig att söka till Axelent Solutions, var nog främst flexibiliteten. Att det finns så många olika möjligheter och att ingen dag är den andra lik. Jag kände till Axelent sedan tidigare och vet att de är seriösa aktörer med gott rykte.

 

Det bästa med mitt jobb är att jag får träffa så många olika människor. Jag får inblick i regionens industrier och de möjligheter eller utmaningar som de står inför.” – Julia Trolle, konsultchef på Axelent Solutions

konsult-Tomas-Andersson

Tomas Andersson, mekanikkonstruktör

”Att få jobba som konsult hade länge intresserat mig. Därför valde jag att ta kontakt med Axelent Solutions för att få påbörja en resa som konsult och testa på olika roller inom flera olika industrier.

 

Det bästa med mitt jobb är att få vara ute hos våra kunder och testa nya utmaningar. Variation i vardagen är något som jag värdesätter högt.” – Tomas Andersson, mekanikkonstruktör på Axelent Solutions.

Joel-Nilsson

Joel Nilsson, produktionstekniker

”Att jobba med problemlösning, att testa olika förbättringsförslag och jobba emot att hitta den mest optimala lösningen är något jag brinner för. Jag gillar att dyka ner i de finstilta detaljerna och utforska dessa på djupet. Sen att man får träffa massor med olika människor under mina uppdrag som konsult är en bra bonus.” – Joel Nilsson, produktionstekniker på Axelent Solutions.

andreas-lanz-vd-axelent-solutions

Andreas Lanz, vd på Axelent Solutions

”Med en tydlig tidsplan kan konsulten lägga full fokus på att lösa kundens utmaningar och erbjuda snabba lösningar på problem. En sådan lösning frigör tid åt kunden att fokusera på kärnan i verksamheten. Det bästa med Axelent Solutions är att våra konsulter är väl utvalda och kunniga inom sitt område. Därför vågar jag skryta med att vi vet vad vi pratar om. Vi är specialister på att hitta lönsamma lösningar för kundens verksamhet.” – Andreas Lanz, vd på Axelent Solutions.

Karriär Vi söker alltid nya talanger till oss!

Skicka oss en spontanansökan
Karriär-Axelent-Solutions