Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi ser fram emot 2022 med er!

Innan julen gör sitt intåg vill jag passa på att tacka alla kunder (gamla som nya) och våra partners för ett gott samarbete under 2021! Julen är en tid för eftertanke och en tid att få landa i året som gått.

 

Axelent Solutions år har varit ett händelserikt sådant. I januari bytte vi namn från Axelent Engineering till Axelent Solutions och blev ett eget bolag med ett tydligare fokus på teknikkonsulttjänster och mjukvaruprogramförsäljning inom PLM. Vi flyttade vårt huvudkontor från Huskvarna in till centrala Jönköping med fin utsikt över staden samt expanderat vårt befintliga kontor i Gislaved.

 

Den 1 oktober tillträde undertecknad som VD för Axelent Solutions och det har hittills varit många spännande möten och ansikten att bekanta sig med.

 

Under hösten har vi dessutom lyckats etablerat oss inom tekniska beräkningar, vilket stärker vårt erbjudande inom produktutveckling, och ytterligare anställt fem konsulter inom olika tjänsteområden.

 

Glädjande och positivt är att många av Er har återupptagit utvecklingsprojekt och att ni hittills har gått välmående ur den här pandemin. Nu hoppas vi att ljuset i tunneln kommer tillsammans med våren 2022.

 

Ett stort tack till Er alla för det händelserika året som vi nu lämnar bakom oss. Jag önskar er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt år.
Vi ser fram emot 2022 tillsammans med er!

 

Med bästa hälsningar,
Andreas Lanz
VD, Axelent Solutions AB