Vår VD summerar ett händelserikt 2023 - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vår VD summerar ett händelserikt 2023

Andreas-lanz-vd-axelent-solutions Andreas Lanz, vd Axelent Solutions AB

Julfriden börjar så sakteliga infinna sig och det snötäckta vinterlandskapet börjar ge förhoppning om en vit jul. Perioden fram till jul brukar vara en intensiv period och innan de flesta av er går på en välbehövlig julledighet skulle jag vilja passa på att rikta ett stort tack till alla våra kunder och partners som vi har samarbetet med under 2023! Under det gångna året har vi inlett flera nya samarbeten med både lokala och nationella kunder. Vi är även tacksamma över de affärsrelationer som vi har vidareutvecklat under året. Det är ett kvitto på att vårt samarbete har fungerat bra. Julen är en tid för eftertanke och en tid att få landa i året som gått.

Om 2022 var ett händelserikt år för oss så var 2023 minst lika händelserikt.
Vi har anställt ytterligare 12 nya kollegor och tagit steg i vår etablering i Östergötland med ett nytt kontor i Linköping. Likaså har vi fattat beslut om att öka vår kontorsyta i Jönköping för att möjliggöra att fler projekt kan utföras inhouse på vårt kontor inom våra olika affärsområden.
Vi ser en fortsatt stark efterfrågan för våra produktionstekniska tjänster där vi hjälper företaget runt om i Sverige med att optimera sin produktion. Likaså har många kunder insett den unika kompetens som vi besitter inom Beräkning & Simulering och området fortsätter att väckt stort intresse hos företag som vill effektivisera sin produktutveckling.
Under 2024 kommer vi även att öppna upp ett nytt affärsområde inom Teknisk Projektledning som är ett naturligt karriärsteg för många av våra befintliga konsulter.

Trots den rådande lågkonjunkturen och omständigheter i vår omvärld ser vi fortfarande en stark efterfrågan av ingenjörsexpertis inom våra affärsområden och vi ser med spänning fram emot 2024 tillsammans med er!

Ett stort tack till Er alla för det händelserika året som vi nu lämnar bakom oss. Jag önskar er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt år.

Med bästa hälsningar,

Andreas Lanz

VD, Axelent Solutions AB