Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Lösningar Beräkning och simulering

En viktig del av er produktutvecklingsprocess är att säkerställa att produkten lever upp till de krav som ställs på den. Inom mekaniken kan det handla om att produkten är tillräckligt styv, eller att den klarar av att tappas i marken.

Vi kan hjälpa er att få en fördjupad kunskap om er produkt och dess beteende med hjälp av tekniska beräkningar. Därmed säkerställer ni att er produkt presterar som den ska. Ni sparar tid och pengar på att slippa onödiga, och ofta dyra, fysiska tester. Beräkning och simulering ger alltså en större förståelse för produkten samtidigt som det reducerar era kostnader och kortar era ledtider.

På Axelent Solutions har vi kompetens att beräkna traditionell hållfasthet, droptest, olika typer av krockar med mera. Vi har erfarenhet av att hantera de flesta typer av konstruktionsmaterial, samt utrustningen som krävs för att utföra beräkningarna.

Inom området finns en uppsjö komplicerade termer – de kan vi. Fokusera istället på frågan: Vad vill ni veta om er produkt?

Fredrik Erling
Försäljning Beräkning & Simulering Fredrik Erling
+46 (0)36 538 54
fredrik.erling@axelentsolutions.se
axelent-x-protect-beräkning-simulering

Axelent Solutions har varit delaktig i framtagningen av Axelents nya produktsortiment X-Protect. I projektet användes simulering och beräkning för att nå X-Protects fulla potential.

 

”Beräkningar och simuleringar tillför mycket kunskap till ett projekt till en låg kostnad, ju tidigare de används, desto större nytta.” – Fredrik Erling