Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

PLM & Applikationsutveckling

Vi har 20 års erfarenhet av PLM och affärssystem från olika branscher samt koppling av CAD-verktyg med kundens affärssystem. Som partner till Dassault Systèmes tillhandahåller vi lösningar inom 3DEXPERIENCE-plattform där vi är experter på att implementera CAD- och PDM-lösningar hos våra kunder.

axelent-solutions-plm-tjänster-3dexperience

Vi erbjuder följande lösningar

  • Implementering av 3DEXPERIENCE plattform.
  • Integration av CAD (CATIA, ENOVIA, DELMIA, 3DVIA, SolidWorks, Inventor REVIT mm)
  • Kundanpassningar och tillägg som sammankopplar CAD, PDM och affärssystem
  • Supporthantering av CAD & PDM
  • Lyft eller uppgraderingar av mjukvara
  • Uppgradering till moln-/cloud-lösningar

Kisters 3DViewStation

Kisters produktfamilj inom 3DViewStation tillhandahåller snabba, användarvänliga, kostnadseffektiva och MultiCAD-kompatibla visualiserings- och Digital Mockup-lösningar till alla användare inom tillverkningsindustrin.

Det behövs inga förkunskaper inom CAD eller ens tillgång till CAD-programvara för att använda programmen. Programmet lämpar sig främst till en inköps-, IT- eller en projektledar-organisation men kan med fördel använda inom andra funktioner.

Detta innebär att alla inom verksamheten kan ha åtkomst till dina CAD-data; Det inkluderar arbete på distans och externa affärspartners. Likt en klassisk CAD-Viewer läser 3DViewStation många inbyggda 3D CAD-dataformat, såsom Catia, NX, Creo, Solidworks, neutrala format, såsom JT, STEP & 2D-ritningar samt bildformat. Över 180 interaktiva funktioner är enkelt och intuitivt tillgängliga via ett bekant användargränssnitt. 3DViewStation är mycket snabb och kan användas ensam eller integreras i tredjepartssystem.

Mirko-Miljevic
Program & PLM-lösningar Mirko Miljevic +46 (0)36 53865 mirko.miljevic@axelentsolutions.se

Vill du bli kontaktad?

Kul! Fyll bara i dina kontaktuppgifter så återkommer vi!

3DViewStation

3DViewStations blogg

På 3DViewStations blogg kan du läsa om de senaste versionerna, uppdateringar, nya releaser och ta del av en massa kunskap. Klicka in på länken för att ta del av detta.

3DViewStation

Ladda ner en utvärderingsversion
3DViewStation

Lösningar Mjukvara

För oss är kunskap en stor tillgång i vårt arbete och vi kan erbjuda support för de programvaror vi erbjuder. Flertalet av våra medarbetare är i grunden utbildade programmerare. De använder själva programvarorna i sitt dagliga arbete och får därigenom en unik inblick i användandet av mjukvaran. Vi erbjuder ett väl utvecklat IT-stöd runt PLM och PDM.

Vi hjälper dig med:

  • Hantering av licensnycklar
  • Användarfrågor
  • Problem med mjukvara
  • Hjälp med Installation eller uppdatering

PROGRAMVAROR VI ERBJUDER Dassault Systemes

Dassault Systemes ger dig möjlighet att uppleva din produkt i en 3D-miljö. Systemet tillåter att alla som är delaktiga i projektet att kommunicera med varandra i programmet, testa produkterna och se funktioner innan idén blir verklighet och blir tillgänglig för konsument.

All data är krypterad för ert företags säkerhet. Tänk, designa, simulera och leverera differentierade kundupplevelser. Bryt dig loss från IT – begränsningar för att skala och öka snabbare än någonsin med 3DEXPERIENCE on the Cloud.

PLM

Product Lifecycle Management, PLM, ligger till grund för Axelent Solutions automationsinriktning. Som en del av detta erbjuder vi olika programvaror som alla underlättar arbetet för våra kunder. Programvara för simulering och CAD som erbjuds våra kunder – gör det möjligt att skapa, dela och uppleva produkter i 3D.

Dassault Systèmes

Vi är partner till Dassault Systèmes