Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Lär känna vår nya kollega, Ludwig Grönbäck

Ludwig har påbörjat sitt första uppdrag på Axelent AB där han kommer ingå i R&D teamet. Här kommer han arbeta med teknisk dokumentation, framtagning av tekniska manualer och 3D-rendering. Han kommer även ta över huvudansvaret för tekniskt informationsmaterial för nya och befintliga produkter.

Hur känns det att börja din nya roll på Axelent Solutions?

Det känns väldigt bra, oerhört spännande att äntligen få tillämpa de teoretiska kunskaperna från högskolan i arbetslivet. Jag ser emot att få jobba jämsides med kunniga kollegor och experter i industrin som jag kan lära mig av.

 

Kan du berätta lite vem du är och vad du har för intressen?

Jag är en nyfiken kille med mycket energi från Borås som älskar att utmana mig själv och lära mig nya saker.  Mina främsta intressen är teknik, träning och matlagning. Bland det bästa jag vet är att få använda en ny pulsmätare eller teknikutrustning i löpspåret och spara ner data som jag kan se tillbaka på för att påminna mig om mina framsteg.

 

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Jag har en bakgrund i ekonomi med inriktning idrott från gymnasiet och ville bli handbollsproffs, men insåg att det var matematik, teknik och skapande som jag var bra på. Det ledde till ett tekniskt basår i Borås och senare maskinteknikprogrammet; Produktutveckling och Design på Jönköpings Tekniska Högskola. Tidigare har jag även bland annat jobbat som säljare och montör.

 

Vad kommer du jobba med här?

Mitt första uppdrag kommer vara på Axelent AB inom teknisk dokumentation, framtagning av tekniska manualer och 3D-rendering. Jag kommer vara en del av R&D och ta över huvudansvaret för tekniskt informationsmaterial för nya samt befintliga produkter. Jag kommer framförallt förbättra upplevelsen för kunden genom att sätta ihop underlag om produkten ur ett kund-och serviceperspektiv.

 

Vilka delar ser du mest fram emot i din nya tjänst?

Jag har tidigare kunskaper av både Solidworks och Keyshot men ser fram emot att lära mig Solidworks Composer och fördjupa mina kunskaper inom 3D-rendering.  Det ska även bli spännande att få jobba som konsult samt få möjligheten att jobba med olika uppdrag. Mina förhoppningar är kunna vara en resurs för företag där expertis behövs.