Vad lockade Hugo Sörensen till en konsulttjänst på Axelent Solutions? - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vad lockade Hugo Sörensen till en konsulttjänst på Axelent Solutions?

Hugo Sörensen

En spännande tillväxtresa och mångfalden av uppdrag – Hugo Sörensen, mekanikkonstruktör på Axelent Solutions berättar om vad som lockade honom att söka till just Axelent Solutions och vad som är det bästa med hans jobb.

Vad lockade dig till att söka jobb på Axelent Solutions?

Under mina sista studiemånader i Växjö bestämde jag mig för att leta efter en karriär inom konsultbranschen. Jag var i kontakt med ett flertal olika företag men det var aldrig något som passade mig till 100%.

Jag kände till Axelent AB väldigt bra sedan tidigare så jag hade hört talas om Axelent Solutions. Jag läste på om företaget men med tanke att Axelent Solutions då bara var ca 1 år gammalt så fanns det inte så mycket utbud. Men det var ändå det som lockade, att få vara med på en sådan tillväxtresa nästan från start. Det lät otroligt spännande!

Jag skickade in en ansökan och efter Andreas Lanz introduktion var det givet för mig att det var här jag ville jobba.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Något av det bästa med mitt jobb tycker jag är variationen av uppdrag/kunder. Den ena dagen är aldrig den andra lik vilket gör att man får mötas av nya utmaningar och likasinnade personer. Detta leder till att man får utvecklas mycket inom ingenjörsrollen och samtidigt som individ.

Jag är otroligt nöjd över utbildningsmöjligheterna vi har fått på Axelent Solutions. Det är kurser, föreläsningar och annat smått och gott som vi erbjuds. Det finns alltid någon kollega som har något nytt och intressant att lära ut.

Detta är en bransch då man tyvärr inte träffar alla sina kollegor så ofta. Därför är det extra kul att man känner att det är viktigt för företaget att vi kollegor knyter band med varandra genom avslappnade aktiviteter, evenemang och såklart en och annan AW. Det gör att man alltid ser fram emot dessa.