Frida Nordling ansluter till Solutions-teamet - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Frida Nordling ansluter till Solutions-teamet

Vi är glada att välkomna Frida Nordling till vårt team. Hos oss kommer hon arbeta som konsult inom produktutveckling. Frida tog nyligen examen från Högskolan i Skövde, där hon läste programmet, Högskoleingenjör inom integrerad produktutveckling.

Frida-nordling-axelent-solutions

Kan du berätta lite om vem du är och vad du har för intressen?

Jag kommer från Forshaga i Värmland men bor nu i Tibro. Jag har pluggat till designingenjör och tog examen nu i våras. På fritiden tycker jag om att åka snowboard och har även testat på att surfa vilket jag skulle vilja göra mer.

Hur känns det att börja din nya tjänst på Axelent Solutions?

Efter ett långt sommarlov känner jag mig väldigt redo att börja jobba hos Axelent Solutions. Det ska bli roligt att se hur jag kan applicera det jag lärt mig under utbildningen i arbetet, tillsammans med att fortsätta utvecklas och lära mig mer.

Vad kommer du jobba med här och vilka delar ser du mest fram emot i din nya roll?

Jag kommer jobba med produktutveckling. Det jag ser fram emot mest är att vara kreativ och få utveckla produkter genom användarcentrerade utvecklingsprocesser.

Om du kunde ha en superkraft, vilken skulle du välja och varför?

Finns mycket att välja på, men det hade varit ganska coolt att kunna bli osynlig.