Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Erling Engineering blir en del av Axelent Solutions AB

Axelent Solutions AB satsar inom tekniska beräkningar och hälsar Erling Engineering välkommen som en del av Axelent Solutions AB! Erling Engineering AB är ett konsultbolag inom maskinteknik, företrädesvis inom tekniska beräkningar och från 1a november är Erling Engineering en del av Axelent Solutions AB.

Andreas Lanz, VD Axelent Solutions AB

 

”Axelent Solutions har sedan tidigare ett brett erbjudande av produkter och tjänster kopplat till produktutvecklingsprocessen. Med en stark anknytning till industrin i både Jönköping- och Gnosjö-regionen har företaget det driv och den kapacitet som krävs för att kunna leverera från start till mål i hela produktutvecklingsprojekt, med undantag för beräkning. Med Erling Engineerings kompetens kan vi nu på allvar erbjuda våra kunder helhetsåtaganden”.

 

Fredrik Erling, tidigare VD Erling Engineering AB

 

”Erling Engineering har erbjudit beräkningstjänster till företag inom industrin, och har med sin erfarenhet förmåga att sätta sig in i och modellera ett brett spektrum av problem. Den här kompetensen kompletterar Axelent Solutions redan omfattande erbjudande, samtidigt som deras starka närvaro på marknaden ger bättre förutsättningar för att ytterligare bredda erbjudandet inom tekniska beräkningar. Tillsammans blir bolagen starkare.

 

Sedan tidigare har Erling Engineering haft samarbete med bolagen inom Axelent Group. Den familjära och välkomnande atmosfären, nyfikenheten och ödmjukheten samt övertygelsen att allt går att göra bättre, gör Axelent till en mycket trevlig organisation att utvecklas inom”.