Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vår starka vision är att hjälpa kunden att bli mer konkurrenskraftig och leda dem in i framtiden.

Axelent Solutions fungerar som en förlängd arm till våra kunders utvecklingsavdelningar genom att erbjuda konsulttjänster som kan anpassas efter ditt företags specifika behov.

axelent-solutions-miljömässigt-produktutveckling
axelent-solutions-produktutveckling-fjärran

Utveckling av dryckeslösning Axelent Solutions i samarbete med Fjärran

Axelent Solutions har hjälpt till att utveckla Fjärran Oasis: En komprimerbar vattenbehållare för enkel och direkt konsumtion av rent vatten.

 

”-Med hjälp av datorsimuleringar var det möjligt att studera produkten i detalj och hur mycket eventuella förändringar av den skulle påverka dess funktion, utan att nya prototyper behövdes.” – Fredrik Erling, beräkningsingenjör

Reportage När blir behovet av specialkompetens en konsultlösning?

”– Vi vill erbjuda mer än bara en konsulttjänst. Vi vill vara en del av verksamheten och finnas med som bollplank och stöd när kunden möter hinder. Därför erbjuder vi alltid externa rekryteringsprocesser där kunden själv får rekrytera sin konsult.” 

Andreas-Lanz-vd-axelent-solutions

Mångsidigt Variation i projekt, viktig del för våra konsulter

Jobbet som teknikkonsult är mångsidigt och kan innefatta en mängd olika uppgifter och projekt beroende på kundens behov. Eftersom konsultens arbete är beroende av kundens specifika behov kan arbetsuppgifterna variera mycket.

Problemlösning Konsulter anlitas ofta för att lösa komplexa problem

Eftersom kunden ofta står inför utmaningar de själva inte kan lösa gäller det att våra konsulter har en bred kunskap och att vi behöver hittar lösningar som är skräddarsydda för varje enskilt fall.

axelent-solutions-julia-produktionsutveckling Julia Trolle

”- Det som lockade mig att söka till Axelent Solutions, var nog främst flexibiliteten. Att det finns så många olika möjligheter och att ingen dag är den andra lik. Jag kände till Axelent sedan tidigare och vet att de är seriösa aktörer med gott rykte.” – Julia Trolle, konsultchef

axelent-solutions-Tomas-Andersson-konsult Tomas Andersson

”- Att få jobba som konsult hade länge intresserat mig. Därför valde jag att ta kontakt med Axelent Solutions för att få påbörja en resa som konsult och testa på olika roller inom flera olika industrier.” – Tomas Andersson, mekanikkonstruktör

Vill du att vi kontaktar dig?

Kul! Fyll bara i formuläret så hör vi av oss så snart som möljligt!

Samarbete Vi sträcker och tänjer på produkters gränser

Läs mer här
axelent-solutions-konsult-produkionsutveckling
axelent-solutions-teknikkonsulter-produktutveckling

Vi på Axelent Solutions har fullt fokus på att lösa de utmaningar som våra kunder står inför, och väljer noga ut konsulter till varje projekt så deras kompetens kommer till sin fulla rätt.