Avyttring av affärsområde och samarbetsavtal med PLM Group Sverige tecknas - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Avyttring av affärsområde och samarbetsavtal med PLM Group Sverige tecknas

Axelent Solutions har valt att avyttra sin verksamhet för PLM & Programvaror till PLM Group Sverige och samtidigt har ett samarbetsavtal ingåtts med PLM Group Sverige för att främja affärsmöjligheter för varandras verksamheter.

Axelent Solutions och PLM Group Sverige ser stora fördelar med att hjälpa varandra genom att marknadsföra respektive verksamhets produkter och tjänster för att generera affärsmöjligheter och expandera respektive kundbas.
Axelent Solutions besitter djup kompetens inom CAD och produktionssimulering som kan komma till nytta för PLM Group Sveriges framtida försäljning av programvaror. Likaså har Axelent Solutions relevant industrierfarenhet och kan därmed bidra med expertistjänster.

Axelent-Solutions-Andreas-Lanz

”Med detta förvärv kommer våra PLM-kunder att välkomnas in i en större gemenskap med fler dedikerade experter inom flera områden. Vi är övertygade om att våra kunder tillsammans med PLM Group kommer att ha möjlighet att nå sin fulla potential. Förvärvet kommer samtidigt medföra att vi mer helhjärtat kan fokusera på vår kärnverksamhet som är att leverera spetskompetens till svensk industri. Vi har hittills haft en fin tillväxtresa och vi har stora ambitioner för vår fortsatt tillväxt under 2024.” Säger Andreas Lanz, VD för Axelent Solutions AB.