Affärer med hjärtat - Axelent Solutions

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i Axelentgruppen består av flera olika bolag men grunden i det vi gör är detsamma; vi vill vara en livslång partner som gör affärer med hjärtat. Det skulle kunna beskrivas som att vi är med på en livsresa med våra kunder och partners, och att få vara med på hela den resan är vad vi brinner för.

Axelent-Solutions-Andreas-Lanz

Intervju med vår VD Andreas Lanz Att göra affärer med hjärtat

Den gemensamma nämnaren för samtliga bolag i Axelentgruppen är att drivkraften alltid ska vara att varje kund och leverantör blir sedd och hörd. Hos oss lämnas ingen del i affären åt slumpen. Det är lika viktigt att kunden blir framgångsrik som att vi själva blir det.

Vad innebär det för dig att göra affärer med hjärtat? Hur skulle du förklara det begreppet?

För mig handlar det om att inleda samarbeten och relationer som gör båda parter glada. Jag tycker det handlar om att göra ett arbete som man kan stå för och samtidigt känna en stolthet för. Vi vill ju kunna visa upp samarbeten där det finns positiva och nöjda erfarenheter från båda sidor.

Axelentgruppen Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i axelentgruppen är där när den första idén till en produkt väcks till liv, när förstudier, produktutveckling, prototyper och simuleringar bygger grunden till något nytt.

 

Vi är sedan med när den faktiska produkten ska kunna produceras genom kompletta produktionslinjer och automationslösningar, men också genom effektiviseringar och utveckling. Vi skyddar även människorna som sedan ska vara med och skapa produkterna eller verka runt maskiner och produktionslinjer. Genom innovation och design genom alla våra produkter vill vi att trygghet i vardagen ska vara en självklarhet. När produktionen sedan utvecklas eller företaget expanderar hjälper vi till med flytt av maskin, modifiering av befintlig säkerhetslösning och flödet i dina nya lokaler.

 

Efter ett färdigställt projekt är vi också där efteråt genom service, support eller bara för att vara en trygg partner att fråga om råd. Vi vill inte bara göra affärer, vi vill bygga relationer som varar länge, ja livet ut!

Testimonials Att vara kund till Axelent Solutions ska genomsyras av trygghet

Trygghet är att få utvecklas med någon som förstår ditt nästa steg

Trygghet är att få utvecklas med någon som förstår ditt nästa steg. Därför är vi grundade i den småländska tillverkningsindustrin. Och det kommer vi alltid vara.

Vi ansvar från idé till utveckling och tillverkning

Trygghet är att kunna räkna med din partner, därför tar vi ansvar från idé till utveckling och tillverkning. Och det kommer vi alltid göra.

Axelent säkrar för hållbar och uthållig framtid

– För Axelents ägare har det hela tiden varit viktigt att vara en positiv kraft i samhället. Det är i Hillestorp det sker. All produktutveckling görs på plats och många gånger i samarbete med lokala leverantörer men också med våra kunder. Det ligger i allas vårt intresse att hela tiden bli bättre; för våra kunder, för oss själva, för orten och för framtida generationer. Att säkra för framtiden ligger i vårt DNA och hållbarhet är en del av hela vår trygghetstanke. ”   

Vår historia

Historien om Axelent är en inspirerande resa fylld av framgång och uthållighet. Det hela började på 1990-talet i Hillerstorp, en liten ort i Småland, Sverige.

Den första februari 2021, delas Axelent Engineering AB upp i två bolag; Axelent Engineering AB och Axelent Solutions AB. Detta för att skapa optimala förutsättningar i de två verksamheterna för att ge ett större fokus på respektive bolagens inriktningar. Axelent Solutions AB blev därmed bolaget som erbjuder lösningar inom mjukvaruutveckling för industrin och konsulttjänster för produkt- och produktionsutveckling.

Sponsring som berör och gör skillnad

Sponsring är en del av Axelents DNA. Vår sponsring har alltid grundat sig i en passion eller ett intresse hos våra ägare. Att vara en del av det goda samhället ser vi som självklart och viktigt, då vi alla är med och formar det samhälle där vi verkar.

För oss görs sponsring inte bara för att synas då långt ifrån all sponsring vi gör märks eller syns, utan det görs med hjärtat och det kommer alltid vara viktigt för oss på Axelent.